marți, 7 aprilie 2009

Revolutie

Aflindu-ma pe teritoriul Sua regret nemaipomenit ca in momentul dat nu sunt la Chisinau caci acest moment l-am asteptat toati acesti 8 ani de zile cit a fost guvernarea comunista . In sfirsit putem sa exclamam ca Republica Moldova are viitor si ca viitorul ei este amu in PMAN . Acolo unde se cinta "Desteaptate Ramane" acolo unde se striga "Jos comunistii" acolo este speranta noastra. As dori ca sa se mai ghindeasca inca odata cei care spuneau ca tineretul din ziua de azi priveste Romania doar prin prizma portofelului si la libera circulatie care le ofera cetatenia romaneasca, acei ce ziceau ca tineretul nostru doarme de betie prin camine , acei ce spuneau ca avem un tineret parazitar care traieste pe bani parintilor trimisi peste hotare, acei care au inceput sa ingroape tineretul nostru ziaristi si politiceni. Priviti acolo in PMAN acolo unde bate rasuflare romaneasca si speranta de a cistiga un viitor mai bun cu pretul proprie sanatati priviti si incercati din nou sa spuneti ce cea ati spus . Eu cred ca baieti si fetele care stau amu si se lupta cu armata lui Papuc merita scuze acelor care nu au crezut in ei. Eu ma mindresc ca fac din partea acesta generatie, ma mindresc cu faptul ca pot zice ca noi incercam sa luptam pentru viitorul nostru. Insa amu vine si timpul nu numai tineretului sa iasa dar si a tuturor cetatenilor , a comabatantilor hai sa ne cerem drepturile. Iar tu Romanie nu uita ca Basarabia e a ta. Bravo baieti sa stii ca tot ce depeste hotare va sustin si daca vom avea posibilitatea va garantez ca va vom sustine nu numai moral dar si material numai nu va predati . Fac apel ca sa fie deschis un cont bancar care sa aiba scop stringerea banilor pentru toate cheltuiele de tratament a protestatarilor, pentru procedurile de judecata , si amenzi care vor fi . E timpul ca si noi cei de peste hoatare sa actionam.Si Dumnezeu sa ne ajute Inainte

2 comentarii:

  1. Salutare frati si surori!

    Sunt roman ca voi dar locuiesc in Romania, am vorbit mult cu prieteni si cunoscuti despre revolutia din Moldova. SI toti abia asteapta ca democratia sa invinga pentru ca pe vitor sa speram intr-o unire.
    Scriu acest mesaj in lacrimi vazand ca in sfarsit sunt sanse ca Romania sa ajunga cum a fost pe vremea marilor domnitori din trecut care s-au dat sangele pentru unire.

    [img]http://www.miscarea.net/1-judete-bucovina-basarabia-herta-romania1.jpg[/img]

    NU UITATI, BASARABIA PAMANT ROMANESC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum sunt partizani proromani sunt si prorusi.
    Fiecare cu motivele lor.

    Este o alta tema de discutie mult mai putin importanta decat cauzele ce au declansat evenimentele de azi de la Chisinau.

    Ceea ce important acum este stabilirea coordonatelor unui nou drum pentru cetatenii acestei republici. O noua orientare economica si sociala, care sa aduca o viata mai buna oamenilor de acolo, indiferent de limba pe care o agreeaza.

    Si e foarte clar ca asta nu poate fi economia si societatea de tip comunist.
    MounThor e alaturi de voi.

    http://emilthor.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere